НОВИНИ

ТОП 5 на най-популярните места за първа среща в Пловдив

През последните години Пловдив все по-често попада сред топ 10 на градовете, които предлагат незабравими изживявания. Освен туризъм и развлечения, много хора избират града заради романтичните места, които той крие. Кои са най-популярните локации за първа среща можете да научите в рубриката ни Топ 5 от Пловдив.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив
17:00, 03.12.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Емо и Петя живеят в Пловдив от две години. И въпреки това все още намират нови и романтични места за среща. Едно от най-любимите им места е Стария град. Нашите зрители го класираха на пета позиция.

Емо: "Всичко ни харесва – там е много приятно място и тепето, и къщите с тяхната архитектура. Винаги ходим, много често правим снимки там и винаги е интересно и различно."

Дали заради атрактивния вид на фонтана и неговите пъстри цветове копчетата на площад "Стефан Стамболов" са на четвърто място. А през следващите дни тук ще идват още повече влюбени двойки заради 13-метровата коледна елха, която тази година ще създава празнично настроение в Пловдив.

Първата среща на Сахат тепе е класирана на трето място. Часовникът от епохата на Възраждането и до днес отброява трепетите на изпълнените с обич сърца.

Със своите сгушени кафенета и шумни нощни клубове артистичният квартал "Капана" набира все по-голяма популярност сред местата за първа среща. Вие го класирахте на втора позиция.

Часовникът на Централна поща обаче си остава най-любимото място за първа среща.

Емо: "Повечето пъти наистина тук се срещаме като най-удобно място."

Търговците на картини пред пощата всеки ден стават свидетели на не една и две прегърнати двойки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Един човек е загинал, а друг е ранен при катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив
​Един човек е загинал, а друг е ранен при катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив
Вишневите дръвчета в Токио грейнаха с коледна украса
Вишневите дръвчета в Токио грейнаха с коледна украса