НОВИНИ

АПИ: Няма проблем при продажбата на електронни винетки

Няма затруднения в продажбата на електронни винетки, съобщиха от АПИ. По-рано днес поради технически проблем на Националните доставчици на услуги за около два часа беше затруднена продажбата на е-винетки в тяхната търговска мрежа. Проблемът е отстранен малко след 10 часа.

апи проблем продажбата електронни винетки
bnt avatar logo
от БНТ
15:20, 08.02.2020
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

По време на техническите затруднения на НДУ потребителите можеха да купуват винетки от познатите канали на АПИ – сайтът bgtoll.bg, мобилното приложение BGTOLL, терминалите за самотаксуване, както и на гише на основните гранични контролно-пропускателни пунктове – ГКПП „Калотина“, ГКПП „Капитан Андреево“, ГКПП „Кулата“, Дунав мост – Русе, Дунав мост – Видин, ГКПП „Силистра“, ГКПП „Станке Лисичково“ и ГКПП „Илинден“.

Вече е-винетки може да се купуват, освен от посочените по-горе места, и от мрежата на партньорите - сайтовете www.vinetki.bg, www.tollpass.bg, www.digitoll.bg, www.telenor.bg, www.A1.bg, както и на каса в мрежата на мобилния оператор А1, Български пощи, Easy Pay и в бензиностанциите „Лукойл“, „Еко“, „Петрол“ и ОМВ, а също чрез терминалите “Cashterminal” в мрежата на “Интеркапитал груп”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Войник уби най-малко 20 души при стрелба в Тайланд
Войник уби най-малко 20 души при стрелба в Тайланд
Президентът на Френската федерация по кънки подаде оставка след сексскандал
Президентът на Френската федерация по кънки подаде оставка след сексскандал