НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Българското завръщане на Димитър Маринов

Актьори от три континента се събират в „Снимка с Юки”. В този филм Димитър Маринов направи българското си завръщане. Филмът спечели награда на публиката на София филм фест през март. Японката Кики Сугино и Руши Видинлиев влизат в главните роли, а откритието на филма е боксьорът Серафим Тодоров.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:16, 05.04.2019
Чете се за: 00:45 мин.
Още

Сюжетът среща българина Георги и японката Юки в Канада. И двамата са емигрирали, в търсене на другия живот. След неуспешни опити да имат дете, решават да опитат ин витро процедури в България. Инцидент ще наруши привидното спокойствие и ще промени житейския план.

„Белият зъб” излиза за първи път като пълнометражен анимационен филм. Има и дублаж, така че водете и най-малките.

Безсмъртният роман на Джек Лондон за приятелство, оцеляване и преданост се разгръща на голям екран! Гордо и смело полу-куче, полу-вълк, расте из враждебните и сурови снежни хълмове на Аляска, докато не го открива племето на вожда Сив Бобър и получава името Белия зъб.

Отгледан от индианците с обич и грижа, Белия зъб е откраднат и продаден на нов господар, който го обучава за бой с кучета... А когато отново е спасен, трябва да се научи да овладява дивите си инстинкти и да бъде верен приятел.

Всеки крие супергерой в себе си и малкото вълшебство може да го изкара на светло. Като в историята на Шазам. 14-годишният сирак Били Батсън се превръща в супергерой с малко помощ не от приятел, а от древен магьосник и една вълшебна дума. И започва да тества невероятните си способности.

Може ли да лети, да изстрелва светкавици от ръцете си, да вижда с рентгеново зрение. Но докато се забавлява заедно с приятели си Фреди, се появява доктор Сивана, който иска да му отнеме суперсилата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Екстрадират основателя на Уикилийкс?
Екстрадират основателя на "Уикилийкс"?
Бившият шеф на Нисан остава в ареста, повдигат му нови обвинения
Бившият шеф на "Нисан" остава в ареста, повдигат му нови обвинения