НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Дойде време за филмовия ден на младите зрители

В неделя в Дома на киното традицията продължава. Всяка година по същото време филмите, номинирани от Европейската филмова академия за Наградата на младите зрители се събират в Дома на киното. През 2019 г. това са „Боксьорката“ (Холандия-Белгия), „Групата“ (Норвегия-Швеция) и „Стари момчета” (Великобритания-Швеция) - копродукции, които впечатляват с увлекателни тийнейджърски истории, разказани с усет и забавни обрати. Филмовият ден започва в 10:30 ч. сутринта на 5 май.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:10, 03.05.2019
Чете се за: 00:35 мин.
Още

Ето го и „Отмъстителите. Краят”. Дали наистина е край, с положителен или друг знак - отговорите вече са на големия екран.

Супергероите се впускат в решаваща битка за спасяване на живота във Вселената. „Отмъстителите”, начело с капитан Марвел, Ант-Мен, капитан Америка, Черната вдовица и Ястребово око трябва да спрат разрушителните страсти на безскрупулния Танос. Дали животът ще се завърне или всичко ще бъде разрушено? Звездният актьорски екип ще ни въведе в спиращи дъха битки, а развръзката наближава.

Може ли едно престъпление да сложи начало на закъсняла семейна идилия? Филмът „Милиард” надниква в банковия и сърдечен трезор.

Влиятелен банкер не признава извънбрачните си деца и ще направи всичко възможно да ги лиши от достъп до авоарите му. Затова приписва всичко на своя стар приятел и бизнес партньор. Но съдбата си играе игрички и изпраща „наследника” в отвъдното. Банкерът е уволнен, а парите му съвсем се отдалечават. Единственият му шанс е да се добере до хранилището на собствената си банка в Монте Карло. И кой ще му помогне - децата, които така упорито иска да лиши от наследство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наказателен вот към основните партии след местните избори във Великобритания
Наказателен вот към основните партии след местните избори във Великобритания
​Франция и Германия инвестират милиарди в общ проект за електромобилност
​Франция и Германия инвестират милиарди в общ проект за електромобилност