НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Филмовите премиери на седмицата

Ще се завъртим в кръг - но само на кино. Вече може да видим първия тийзър на новия филм на Стефан Командарев - "В кръг".

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:06, 19.04.2019
Чете се за: 00:41 мин.
Още

Любими актьори влизат в три патрулки. Сюжетът е вдъхновен от истински истории със служители на МВР, а на снимачната площадка се включва и психолог - консултант. Премиерата на „В кръг” е планирана за ноември.

Проектът „Фабрика Кино - Пътуване във времето” е част от програмата на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Чрез него публиката има възможност да се срещне с уникални кинотворения като - „Живот в миналото на бъдещето”.

В събота, в двора на Драматичен театър Пловдив е срещата с филма на Сюзън Кучера и Джеф Бриджис, който обръща сериозно внимание върху екологичните проблеми и как могат да се предвидят големи промени, породени от спонтанните действия на мнозина. Как, когато разберем истинската ни връзка с всичко наоколо, ще трябва да променим очакванията си не за това, което ще загубим, а за това, което бихме спечелили, ако се подготвим за нещо различно.

„След” по едноименния бестселър на Анна Тод излезе на голям екран.

Главната героиня постъпва в престижен колеж. Теса е отличничка, послушно момиче, вярна на ученическата си любов и въоръжена с големи планове за бъдещето. Но, когато на хоризонта се появява тайнственият Хардин Скот картина променя цветовете си. Младият бунтар ще я накара да свали розовите очила и да преосмисли това, което иска от живота.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Дженифър Лопес е провъзгласена за модна икона на годината
​Дженифър Лопес е провъзгласена за модна икона на годината
Избраха нови председатели на правната и енергийната комисии в парламента
Избраха нови председатели на правната и енергийната комисии в парламента