НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Главна роля за любовта в „Казимир и Каролине”

„Казимир и Каролине” ще ни въвлекат в емоционална въртележка. В спектакъла на Крис Шарков на сцената на Русенския театър любовта е с главна роля. И както казва Каролине „Често човек изпитва такъв копнеж по нещо… а после се връща с пречупени криле. Така животът си продължава, сякаш човека въобще не го е имало”…

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:08, 06.03.2019
Чете се за: 00:42 мин.
Още

„Зверското синьо” от Филип Ридли за първи път на българска сцена. Тази вечер грейва в учебния театъ в НАТФИЗ!

Писател, художник, сценарист, кинорежисьор, композитор на филмова музика, фотограф и драматург. В театъра Филип Ридли е известен с противоречивите си пиеси, определят го като основоположник на течението „направо в лицето”.

Пиесата „Зверското синьо“ за българската театрална сцена, открива Сава Драгунчев, дългогодишен асистент на проф. Стефан Данаилов. А честта първи да я изиграят имат студентите от техния клас.

На 8 март „Квартет за двама” посреща зрителите в театър „Възраждане”. Брилянтен, категоричен и вълнуващ разрез на човешките отношения и най-вече оста мъж-жена - с безкрайните вариации на любовта.

Двама са малко, четирима са много. Наситеният с хумор сюжет на украинския писател-актьор Анатолий Крим продължава режисьорът Владимир Петков. С въпроса на главния герой „Как да продължа пътя си, когато вдъхновението и любовта са почти изчезнали? Мога ли отново да си върна поривите на младостта.

И още усмивки идват с „Мъже под чехъл”. С комедийното трио Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев. Спектакълът на Пазарджишкия театър гостува в „Сълза и смях” в събота. Необичаен житейски триъгълник - кой кого обича или не и кой е под чехъл. Ще разберем с много смях.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нови посланици във Франция и Иран след дълъг дипломатически конфликт
Нови посланици във Франция и Иран след дълъг дипломатически конфликт
Комисията за икономическо сътрудничество със Северна Македония заседава в Скопие
Комисията за икономическо сътрудничество със Северна Македония заседава в Скопие