НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Изненади за Дядо Коледа

До Коледа остава месец, но вече е време за подготовка. Книгата на Маури Кунас "Дванайсет дара за Дядо Коледа" ни среща с малкото джудженце Виле, което подготвя 12 изненади за добрия старец с подаръците. Всяка хитроумна идея на малкия Виле радва обитателите на Корватунтури и създава коледно настроение. И "Варненско лято" за деца се готви за празника. В неделя е последният концерт в програмата. Във фестивалния комплекс ще представят музикални Коледно-Новогодишни традиции от цял свят.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:26, 26.11.2018
Чете се за: 00:32 мин.
Още

Графски вълшебства ни очакват още утре. Не един, а два графски концерта ни очакват утре и в сряда. В НДК Владимир Ампов - Графа ще зарадва своите фенове с два поредни различни и впечатляващи концерта с много нова музика и вълшебна енергия. За първи път публиката ще чуе наживо най-нови му синъл - Огън. Клипът, заснет в Индия направи премиера преди седмица.

Ако сте пропуснали - концертът на Godsmack планиран за 27-ми ноември се мести за догодина - 30 март. Бостънската група включи и София в турнето за новия си албум "Когато легендите изгтряват".

"Страхотни момчета" отбелязаха 10 години на сцената. Утре започват 11-тата в Младежкия театър. Владимир Люцканов пренася мюзикъла по сюжета на филма "Време за мъже", с официална премиера на 25 октомври 2008 г. и продължава да е хит в програмата на театъра. Историята за шестима безработни мъже, които решават да направят трупа за стриптийз. Но трябва да се преборят с комплекси, илюзии, страхове и разбира се .... да свалят дрехите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петролният пазар остава нестабилен след големия спад на цената му в петък
Петролният пазар остава нестабилен след големия спад на цената му в петък
Главният прокурор Сотир Цацаров е на работно посещение в Турция
Главният прокурор Сотир Цацаров е на работно посещение в Турция