НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Любов, вино и... музика

Любов и вино, какво още....музика, разбира се, тяхната най-добра компания. Да отпразнуваме всички поводи с много музика. ПИФ ви канят в "Перото" с "Малък концерт за големи влюбени и техните деца". На Свети Валентин групата ще сподели истории за любов и още нещо.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
09:54, 14.02.2019
Чете се за: 00:39 мин.
Още

В програмата има изненади за големи и малки, защото за любовта и нейния празник няма ограничения. В поканата Димо Стоянов казва "Децата са добре дошли на 14 февруари, още повече, че "Перото" разполага и със занимателен кът, в случай, че се уморят да танцуват, или им стане скучно да изследват сцената, инструментите и нас".

Убийство от ревност, трагична любовна история, битка между добро и зло или просто Отело! "Фортисимо Фамилия" ни повежда натам в неделя в Зала "България". Дали музиката или думите действат по-завладяващо - Радина Кърджилова и Деян Донков срещу Михаела Филева и Валери Турманов.

Утре любовният маратон продължава с английската сензация Том Одел. В първия си български концерт в НДК певецът ще акцентира върху най- новия си албум . Първият сингъл "If You Wanna Love Somebody" от албума гони 2 милиона и половина гледания в YouTube. Том Одел е носител на престижната БРИТ награда "Избор на музикалната критика".

И още една изненада ще има в концерта - младият композитор и певец Том Спейт. След дебюта му през 2016 г. много бързо набира скорост, с умелото съчетаване на фолк и поп елементи в музиката си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Затварят Ел Чапо в Алкатраз на Скалистите планини
Затварят Ел Чапо в "Алкатраз на Скалистите планини"
100 дни до вота: 50 факта за европейските избори
100 дни до вота: 50 факта за европейските избори