НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Музика в афиша

Добро утро с „Малко нощна музика”. Едноименното турне на Ангел Заберски, Стоян Янкулов - Стунджи и Борис Таслев продължава. Тази вечер представят новия си проект. В зала 6 на НДК триото ще открехне вратичка към втората част на „Like Jazz. Верни на стила си, музикантите са заложили на елегантността на джаза и романтичната импровизация.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:48, 18.04.2019
Чете се за: 00:34 мин.
Още
Братя Пантелееви се срещат на сцената на зала „България”

Веско Пантелеев-Ешкенази и Мартин Пантелеев се включват в 90-ия юбилеен сезон на Софийската филхармония, с концерта посветен на нейния основател Саша Попов.

Двамата братя ще поздравят и рожденика Пантелей Пантелеев - дългогодишен музикант в Софийската филхармония и техен баща. Диригентът Мартин Пантелеев ще остави за малко палката и ще се включи като солист в Концерта за две цигулки на Бах. В програмата са включени и „Червената цигулка" от Корлиано, „Севдана" на Георги Златев Черкин и Симфоничната сюита „Бай Ганьо" от Веселин Стоянов.

 „Широка лъка пее, свири и танцува“

В събота и неделя се завихря първият конкурс на Националното училище за фолклорни изкуства в Широка лъка. Като се добави и уникалната природа в района, гледката не е за изпускане. -БТР завършва европейското си турне с концерт в Сити Стейдж.

„Невидими стени” 

обиколи Чехия, Германия, италия, Франция, Испания и се завръща в София. Утре вечерта рокаджиите ще сложат официален финал на евротура, с програма фокусирана около новия им албум „Невидими стени”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
29 са жертвите на автобусната катастрофа на о-в Мадейра
29 са жертвите на автобусната катастрофа на о-в Мадейра
Изложба на пънка в Ню Йорк
Изложба на пънка в Ню Йорк