НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Кино истории в Космоса

Ще полетим нависоко с новия филм на Клер Дени. Френската режисьорка този път ни изпраща в Космоса.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:13, 22.02.2019
Чете се за: 00:54 мин.
Още

Мисията до черна дупка, която е най-близо до Земята, събира опасни затворници. Монти е единственият буден член на екипажа и трябва да се грижи за малката си дъщеричка, родена на борда, но и сигурността на всички. Когато обаче космическите пратеници започват да се събуждат, хаосът и конфликтите се надпреварват. „Шедьовър” - пише Лос Анджелис Таймс. Ще видим.

Лиъм Нийсън размърда обществените пластове с едно изказване. Но да го видим там, където му е мястото и силата. - „Студено отмъщение”.

Той е шофьор на снегорин в лъскавия курорт Кихоу. Току що е получил титлата „гражданин на годината”. Всичко е прекрасно, докато не идва новината за смъртта на сина му. Следите водят към мастит наркобарон и Нелс започва тежка и сериозна битка. Целта е да разруши целия картел, но няма да спре дотук. Другите престъпни групировки също попадат на прицел.

Банско стана център на екстремното ски и сноуборд кино! Кинопанорамата „SNOW CINEMA“ предлага най-добрите филми в жанра. Тази вечер и утре може да се потопите в историите за прекосяване на Антарктика със ски, олимпийски спускания, фрийрайд, скикайт.

Колко са готови да рискуват екстремните фрийрайдъри? Имат ли граница възможностите и рисковете, колко струва страстта към планината - много въпроси и отговори, съчетани със спиращи дъха кадри. Програмата включва 10 филма, снимани на невероятни места - от Южния полюс до Канада. Сред акцентите е „ Руси - Коломбин - дуел за върха“ - историята на двама млади спортисти, които делят всичко и се надпреварват в стил ски алпийски дисциплини по време на най-голямото ски събитие в света - олимпийските зимни игри в Сапоро през 1972 г.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жълт код за силен вятър е обявен за 16 области в страната
Жълт код за силен вятър е обявен за 16 области в страната
Екипи на ПСС са помогнали на пострадал английски турист във Витоша
Екипи на ПСС са помогнали на пострадал английски турист във Витоша