НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: От музикалната партитура

НДК продължава линията на силни класически концерти. Утре Иван Янъков ще представи произведения от новия си албум, със специален акцент на Лист и Стравински. Концертът е част от серията клавирни рецитали със заглавие „Майстори на пианото“.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:44, 13.06.2019
Чете се за: 00:44 мин.
Още

Щафетата поемат млади таланти от клавирно трио „Пълдин”. На 18 юни ще видим възпитаниците на музикалното училище „Добрин Петков”- Пловдив като участници във фестивала на камерната музика.

Три дни So Fest

Три дни изкуство и музика от Балканите. От утре до неделя.

Първи утре вечер излизат Танос Ставридис dRom Квартет- група, която обича да пресича границите на времето и пространството. . Изпълнени с радост и енергия, те импровизират с диви ритми, в пътешествие с музиката от Епир, Солун, Скопие, София и Белград и Букурещ. След това щафетата поемат Теодосий Спасов Джаз Квинтет със специален гост Мирослава Кацарова и Тони Китановски Трио. Тази година дестинацията е НДК, а локацията е емблематична - Kino & Bar Cabana или мястото за култура и музика на живо в София.

Рязко втърдяваме музиката, защото MANOWAR пристигат

Концертът в Арена "Армеец" е част от прощалното им световно турне. Дългоочакваното завръщане след почти 10 години e тази неделя.

„Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание!“ споделя Джо Ди Майо. “Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на MANOWAR са Най-ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж”. Final Battle World Tour стартира на 25 февруари със сетлист от любимите парчета.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България връща на Турция  археологически ценности
България връща на Турция археологически ценности
Терем ще ремонтира хеликоптерите на армията срещу 38,7 млн. лева
"Терем" ще ремонтира хеликоптерите на армията срещу 38,7 млн. лева