COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Премиера на новата книга на Добромир Банев

"Преди да цъфне люлякът, преди ръка невинна цвят да си откъсне, моли се! Яж! Обичай! Не съди! Защото в понеделник ще е късно." С този стих от Добромир Банев ви пожелавам хубава седмица. Ако искате да чуете новите му поетични прозрения, събрани в книгата "Любов до синьо" - премиерата е на 13-ти, във фоайето на Националната библиотека.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:21, 11.02.2019
Чете се за: 00:25 мин.
Животът

"Драконът" гостува в театър София. Хитовият спектакъл от Евгений Шварц, режисиран от Явор Гърдев започва гастролът на Варненския театър. Пиесата "Драконът", забранена по времето на Сталин, режисьорът определя като притча за въплъщенията на властта, която поразява с актуалността си. Пиеса за дълбоката човешка интуиция и мотивация, по отношение на които политическите идеологии са само вторична маска, риторическо алиби.

"Магията на валса" с вокална формация "Импресия". Музикалното пътуване е в сряда, в камерна зала „България”, с любовни песни от Брамс и Мефисто валс на Лист.

Очаквано добра компания. GRAVITY Co и Les Animaux Sauvages се събират в Терминал 1. Концертът е на 13 февруари. Но изненадите не спират дотук. Ерсин Мустафов от JEREMY?.също се присъединява с две изпълнения. Очертава се пъстро музикално пиршество.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Няма опити за преминаване и нарушения на българо-турската граница
Няма опити за преминаване и нарушения на българо-турската граница
Зелена светлина: ​Марихуана с дъх на риба?
"Зелена светлина": ​Марихуана с дъх на риба?