НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: режисьорски дебют за Мариан Вълев

Мариан Вълев прави своя режисьорски дебют. Лошото момче от “Под прикритие” представя „Лошо момиче”. Актьорът е автор и на сценария.

bnt avatar logo
от БНТ
10:55, 12.04.2019
Чете се за: 00:46 мин.
Още

Историята се завърта около бивша шампионка по художествена гимнастика. Златното момиче навлиза в ъндърграунда, а лентата и обръча са заменени от стриптийз. Преживява тежка семейна драма и става жертва насилие. В опитите да открие новото си място трябва да се изправи срещу най-големия си враг - образа в огледалото. В главната роля влиза Любомира Башева, която прави екранен дебют.

От днес по родните екрани потегля и носителят на наградата ЛУКС на Европарламента, за 2018 г. „Жена на война”.

Исландският режисьор Бенедикт Ерлингсон попада точно в десетката. С историята за 50 годишната Хала, диригент на хор в Рейкявик. Артистичната ѝ натура я притегля и към акции срещу гигантите, които добавят нова тежест за екологичната катастрофа. И точно когато провежда саботаж срещу разширяване на местен завод, получава дългоочаквана вест. Бъдещото ѝ дете я очаква в Украйна. С много чувство за хумор и музика режисьорът замесва сериозната дилема.

Къде изчезна Мила Йовович. Ето я, в новата версия на „Хелбой”. Голяма част от филма на Нийл Маршал е сниман у нас.

Хелбой е изстрелян в Англия, за да спасява света. Дейвид Харбър в главната роля, ще се изправи срещу магьосницата Нимуе - Мила Йовович. Освен Кървавата кралица трябва да се справи с още застрашаващи човечеството особи. Като си припомним, че режисьорът на филма Нийл Маршъл има участие в култовия „Игра на тронове”, очакванията са за сериозни битки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реакции след ареста на Джулиан Асандж
Реакции след ареста на Джулиан Асандж
Нено Димов: С 60% са намалели превишенията на замърсяване на въздуха в страната
Нено Димов: С 60% са намалели превишенията на замърсяване на въздуха в страната