НОВИНИ

АРТ Посоки с Галя Крайчовска: София филм фест продължава в Пловдив

Тази вечер „Студена война” на Павел Павликовски има специална прожекция в Lucky Дом на киното Пловдив. София филм фест под тепетата продължава до неделя.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:13, 22.03.2019
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Една завладяваща любовна история, сплела фатално съдбите на двама души с различни житейски пътища и търсения, на фона на разгарящата се Студена война между Източна и Западна Европа през 50-години на миналия век. Тя харесва живота си в Полша, той иска да избяга на Запад и да стане джаз музикант. Влюбените са разкъсани между Париж и Полша, а техни прототипи са родителите на Павликовски.

Звездата от Оскаровия „Артистът” Беренис Бежо ще видим

в новия филм - „Тайните на Киетуд”

Очакваме го на екран в края на май, но в неделя и във вторник ще има фестивални прожекции във Френския институт и в Дома на киното.

След дълго отсъствие Еугения - с образа на Мартина Гусман се завръща в родния Киетуд - красиво семейно имение близо до Буенос Айрес. Заедно със сестра си Мия - или Беренис Бежо, ще се изправят срещу мрачни тайни и емоционални травми от миналото. . Режисьорът Пабло Траперо отправя покана към зрителите -да се потопят в емоционалния лабиринт на тези отчаяни, но красиви същества.

Камен Донев ни въвежда във филмовия „Уют”. 

Дебютният му игрален филм вече е в кино мрежата.

Актьорът, който не спира да пълни залите с авторските си спектакли, се престраши да премине и кинобариерата. Камен Донев влезе в ролята на режисьор в екранната история „Уют”. Силно актьорско съзвездие го подкрепя в начинанието. Героите влиза в в сложни семейни взаимоотношения - парите, съседите, бъдещето, претенциите и разминаването - разбира се с усмивки и намигване, които познаваме и очакваме.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна работната визита на Екатерина Захариева в Япония
Започна работната визита на Екатерина Захариева в Япония
Първият подводен ресторант в Европа отвори в Норвегия
Първият подводен ресторант в Европа отвори в Норвегия