НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Вечер с Камен Донев и "Възгледите на един учител"

Очаква ни страхотна лекция тази вечер - Камен Донев и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" в НДК нямат нужда от представяне. Със сигурност много ще ви разсмее, ще пее, танцува и ще ви накара да се замислите за неща, които не сте подозирали.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:09, 31.10.2018
Чете се за: 00:30 мин.
Още

С "Дивата патица" започнаха премиерите на Камерна сцена в Народния театър. На 6 ноември може да ги гледате. Крис Шарков поставя прочутата пиеса на Ибсен, писана преди технологиите да превземат дневния ред. Фотографите и снимките играят ключова роля, като предчувствие за снимането като заместител на живота. Сблъсъкът между илюзиите и реалността започва след едно завръщане. Неподозирани семейни тайни , предавани в три поколения ще се разкрият, с тежестта на наследените грехове и емоционални лабиринти.

Но преди това Народният театър ще чества голямата Йорданка Кузманова. На 3 ноември на Голяма сцена е спектакълът "Обичам" за 80-ия й рожден ден. Йорданка Кузманова и приятели - с поезия, музика и театър.

"Аферата с мъртвите души" на казанлъшкия театър гостува тази вечер в Театъра на армията. Спектакълът на Мартин Киселов извежда героите на Гогол в познатите времена и пространства - корупцията на душата си е все същата. С усмивка да се позамислим...

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Миньор откри изумруд за  2,5 млн. долара (СНИМКА)
Миньор откри изумруд за 2,5 млн. долара (СНИМКА)
НАСА съобщи за края на мисията на телескопа „Кеплер“
НАСА съобщи за края на мисията на телескопа „Кеплер“