АРТ посоки с Галя Крайчовска: Вечер с Камен Донев и "Възгледите на един учител"

Очаква ни страхотна лекция тази вечер - Камен Донев и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" в НДК нямат нужда от представяне. Със сигурност много ще ви разсмее, ще пее, танцува и ще ви накара да се замислите за неща, които не сте подозирали.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
преди 1 година
Чете се за: 00:30 мин.
Животът

С "Дивата патица" започнаха премиерите на Камерна сцена в Народния театър. На 6 ноември може да ги гледате. Крис Шарков поставя прочутата пиеса на Ибсен, писана преди технологиите да превземат дневния ред. Фотографите и снимките играят ключова роля, като предчувствие за снимането като заместител на живота. Сблъсъкът между илюзиите и реалността започва след едно завръщане. Неподозирани семейни тайни , предавани в три поколения ще се разкрият, с тежестта на наследените грехове и емоционални лабиринти.

Но преди това Народният театър ще чества голямата Йорданка Кузманова. На 3 ноември на Голяма сцена е спектакълът "Обичам" за 80-ия й рожден ден. Йорданка Кузманова и приятели - с поезия, музика и театър.

"Аферата с мъртвите души" на казанлъшкия театър гостува тази вечер в Театъра на армията. Спектакълът на Мартин Киселов извежда героите на Гогол в познатите времена и пространства - корупцията на душата си е все същата. С усмивка да се позамислим...

Топ 24
Най-четени