НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Време е за кино

Време е за споделяне на празници, мечти и очаквания. Но какво става, когато "Споделен мъж" завихри кино история.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:40, 21.12.2018
Чете се за: 00:47 мин.
Още

След 15 години брак Сандрин открива, че в живота на съпруга ѝ има и друга жена. Първоначалният шок отминава и тя решава да вземе ситуацията в свои ръце. Планът е нетрадиционен - предлага на съперницата си подялба - или една седмица Жан ще прекарва със законната съпруга, една - с любовницата. Виржини приема схемата, но дали тя ще е идеална спорния мъж...

И съдбата на Бъмбълби е подложена на изпитания и неочаквани обрати. Култовият герой от "Трансформърс" си има свой филм.

Годината е 1987-а. Бъмбълби е намерил убежище в автоморгата на крайбрежно калифорнийско градче. Точно в това скривалище го открива тийнейджърката Чарли, която мечтае да получи кола за 18-ия си рожден ден. Жълтият бръмбар се превръща в нейн любимец и предизвикателство за ремонт. Но когато приключва поправките, разбира, че това изобщо не е обикновен автомобил. Човек и машина ще приемат сериозни предизвикателства.

"Мери Попинз се завръща", за да помогне в търсене на щастие и радостта от живота.

Емили Блънт влиза в ролята на перфектната бавачка с уникални магически способности, която може да превърне всяко рутинно задължение в незабравимо фантастично приключение. В това изцяло ново продължение, носещо духа на оригинала, но със своя собствена характерна свежест и уникалност, Мери Попинз се завръща, за да помогне на следващото поколение в семейство Банкс да намерят отново радостта и щастието. Включва се и нейният приятел Джак - оптимистичен фенерджия, който ѝ помага да внесе светлина и живот по улиците на Лондон.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По-високи заплати в Испания през 2019 година
По-високи заплати в Испания през 2019 година
Ще стигнат ли писмата до Дядо Коледа навреме до Лапландия
Ще стигнат ли писмата до Дядо Коледа навреме до Лапландия