НОВИНИ

Арт посоки с Галя Крайчовска: Време за среща с "Братя Карамазови"

"Прелестите на изневярата" идват от Театър Стара Загора в Театъра на армията. На 9 май лиричната комедия в пет епизода, под режисурата на Христофор Недков, ще ни хвърли в дълбоките територии в търсене на любов, взаимност и още нещо.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:54, 08.05.2019
Чете се за: 00:33 мин.
Още

"Някои го предпочитат" - страхотната комедия от големия екран скача и на театрална сцена. В петък, в Младежкия театър раздават усмивки, под режисурата на Венцислав Асенов. И в компанията на песни и танци оживяват вечните ни стремежи за по-добър живот и страстна любов.

В събота е време за среща с "Братя Карамазови" в Народния театър.

"Разликата между съвършената камбана и останалите е един полутон, който чуват само големите майстори. Точно такава е и разликата между Ангела и Дявола. Важното е само да имаш добър слух. И точно с този полутон се занимава "Братя Карамазови", казва македонският режисор Деян Пройковски за премиерния спектакъл в Народния театър.

Това е първият проект на Асоциацията на балканските национални театри. Изключителни по мащабите си сценография и актьорски състав събира новата версия на "Братя Карамазови".

В неделя може да видите спектакъла, който донесе "Златен Кукерикон" на Теди Москов за режисура и за най-добра актриса на Ирини Жамбонас. "Аз обичам, ти обичаш, тя обича", а мястото е Театър "Зад канала".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кабинетът отпуска 20 млн. лв за нови училищни автобуси
Кабинетът отпуска 20 млн. лв за нови училищни автобуси
Иран се отказва частично от ядреното споразумение
Иран се отказва частично от ядреното споразумение