НОВИНИ

АРТпосоки с Галя Крайчовска: Кино фиеста

Добро утро с последните кинопредложения на АРТ посоки преди ваканцията. След залез слънце в Поморие, Синеморец и Китен ще има „Кино под зездите” - приятно лятно пътешествие със София филм фест..

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
13:09, 28.06.2019
Чете се за: 00:45 мин.
Още

Фиестата започва от Поморие на 4 юли в лятно кино „Яворов"

с филма за великия Пеле

На 5 юли ще натискаме заедно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в „Лудетини". На 6 юли ще открием чрез „Ангелският дял" истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано то по най-хитрия начин!След залез слънце в Поморие, Синеморец и Китен. Киноистории, които ще направят лятото още по-приятно.

„Нежно създание" донася тежка битка с абсурдната реалност в Русия. Режисьорът Сергей Лозница, който от 18 години живее в Германия, се заръща към родната картина. Филмът с номинация за "Златна палма" от фестивала в Кан през 2017 г. Историята се завърта около жена, която получава обратно колета, изпратен на съпруга й в затвора. Така започва историята за една тежка битка с унижението и насилието, история на абсурден сблъсък с непревземаема крепост.

Очакваният хит на лятото "Вчера си е за вчера" 

ни пренася в паралелна реалност., в която не звучат Yesterday, Imagine и Let it Be.

Светът без "Бийтълс" - провокативният Дани Бойл рисува и тази хипотетична картина. Новият му филм "Вчера си е за вчера" се фокусира около историята на британски музикант, който след катастрофа се озовава в алтернативно пространство и време. "Бийтълс" са изтрити от съзнанието на хората и само Джак има спомен за легендарната ливърпулска четворка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КЕВР утвърди по-ниска цена на газа за третото тримесечие
КЕВР утвърди по-ниска цена на газа за третото тримесечие
Мая Манолова подсети с череши депутатите за очакваща ги работа
Мая Манолова подсети с череши депутатите за очакваща ги работа