Бившият президент на САЩ Барак Обама вдигна публиката на крака с изненадващата си поява на представянето на мемоарната книга на съпругата си Мишел във Вашингтон, съобщава в. „Дайли мейл”. Бившата първа дама започна обиколка в страната за представянето на автобиографичната си книга Becoming.

© БТА

Водещ на събитието в американската столица бе Валери Джарет – дългогодишна приятелка и бивш съветник на Обама в Белия дом. Когато по време на разговора Мишел бе помолена да разкаже за някои от любопитните моменти от живота си със своя известен съпруг, Джарет обяви, че в залата е дошъл „специален гост”. В този момент Барак Обама се появи с огромен букет розови рози, а публиката в залата „Кепитъл Уан Арина” стана на крака и избухна в аплодисменти.


© БТА

Водещата попита Барак Обама как съпругата му е успяла да завладее сърцето му по време на първата им среща в адвокатска кантора в Чикаго. „Тя бе единствена по рода си – силна и откровена”, заяви бившият американски президент и допълни – „тя е някой, на когото можеш да разчиташ”. Обама бе категоричен, че винаги е знаел, че ако тя стане майка на децата му, Мишел ще бъде изключителна.