НОВИНИ

Баща и син бяха застреляни в складова база в Пловдив

В късния следобед баща и син бяха застреляни в складова база в индустриалната северна зона на града. Предполагаемият извършител, който е задържан, е стрелял със законно притежаван от него пистолет.

bnt avatar logo
от Мариела Хубинова
20:39, 26.11.2019
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Жертвите са работили в склад за рециклиране на кафе автомати. По информация на окръжния прокурор Румен Попов предполагаемият извършител, който вече е задържан, е бил съдружник на по-младия мъж.

Сигнал за чути изстрели са подадени на тел. 112 около 16 часа. Има свидетел, който се разпитва. Огледите на място приключиха.

Румен Попов - окръжен прокурор на Пловдив: Мотиви различни към настоящия момент, сами разбирате, че говорим два часа след самото извършване на престъплението, работи се както знаете, макар и като клише да звучи по всички версии, основната е, спречкване между бизнес партньори. По първоначални данни е изпразнен целия пълнител.
Ст. Комисар Йордан Рогачев - директор на ОД на МВР Пловдив: Предполагаемият убиец е задържан от патрул на Трето районно, убийството е извършено със законно притежаван пистолет Макаров, извършителят на убийството не е криминално проявен, двете лица, които са починали имат стари криминални прояви.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Синодът поиска да се отложи влизането в сила на Закона за социалните услуги
Синодът поиска да се отложи влизането в сила на Закона за социалните услуги
Анонимен благодетел дари батут на деца с увреждания
Анонимен благодетел дари батут на деца с увреждания