"Благодарствена песен" - автобиографична книга на Бисер Киров

По повод 75 години от рождението на Бисер Киров бе издадена автобиографията му - "Благодарствена песен". Бисер я завършва приживе, но не успява да я види издадена - почина на 6 ноември 2016 г. На представянето на книгата в Руския културен център присъстваха приятели на певеца, които пяха, четоха и го споменаваха с обич и носталгия.

от ​стажант-реп. Ивана Иванова
преди 2 години
Чете се за: 00:33 мин.
Животът
Благодарствена песен - автобиографична книга на Бисер Киров

Бисер Киров е артист, който е признат не само в България, а и в Европа. Той е и единственият чужденец, който е заслужил прозвището "артист на Русия". В негова чест десетки присъстваха на премиерата на книгата, в която описва живота си. Сред многото почитатели бяха и близки негови приятели. Част от тях бяха Йорданка Христова, Веселин Маринов, Михаил Белчев и Иван Налбантов.

Йорданка Христова, певица: Бисер Киров го познавам от 50 години точно. Точно преди 50 години той започна своята кариера. И ми беше много приятно да контактувам с този млад, много интелигентен, много деен и талантлив певец.
Веселин Маринов, певец: Аз съм имал възможност от приятелството си с Бисер Киров да науча много неща в този живот. И да премахна много заключени врати благодарение на тези съвети.

И част от веруюто на Бисер Киров, което споделя в книгата: "Свободата е в основата на мисленето. За мен свободата е същността на човека. И върховната наша мисия е да осъществим собствената си свобода."

Топ 24
Най-четени