НОВИНИ

Благоевград с дебат за по-добри условия на труд

Областният информационен център в Благоевград започва разяснителна кампания на територията на региона. В нея ще бъдат представени европейски практики за добри и безопасни условия на труд.

bnt avatar logo
от БНТ
11:00, 13.05.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Кампанията ще се проведе в рамките на 6 дни като целта на срещите в населените места е да се даде яснота на бъдещите кандидати, на какви условия трябва да отговарят, за да се възползват от допълнителни финансови средства.

Експерти ще разясняват и как може да се подобри и да стане по-безопасна работната среда в предприятията, чрез добри и безопасни условия на труд. По време на кампанията ще бъдат представени възможности на работодателите за осигуряване на транспорт на хората, работещи в предприятията, които са отдалечени от населеното място в което, наетите живеят.

Общият размер на безвъзмездната финансова помощ е 80 милиона лева, като от нея могат да се възползват микро, малки, средни и големи предприятия в качеството им на работодатели. Първата от поредицата срещи ще се проведе на 14 май, събота, от 10.30 часа в офиса на Областния информационен център.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
800 мигранти бяха спасени край Сицилия
800 мигранти бяха спасени край Сицилия
Рядък син диамант на търг в Женева
Рядък син диамант на търг в Женева