НОВИНИ

Благоевградската писателка Евгения Йорданова представи новата си книга

Благоевградската писателка Евгения Йорданова представи новата си книга„Аз съм тук”. Тя съдържа къси разкази от личния и живот. Всички бройки от тиража бяха изкупени още на представянето на цена от 5 лева. По време на срещата авторката представи и своята благотворителна кауза, с която чрез събраните средства ще отпечата втори тираж на книгата. Той ще бъде подарен на библиотеки и читалища в региона, както и на хора, които искат да я имат.

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград Станислава Бързачка
13:30, 18.04.2018
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Евгения Йорданова или жената в бяло, както всички нейни почитатели я наричат, има трудна съдба. Родена е в затвор, а след това е осиновена от семейство от Благоевград. Според нея тогава се появява и любовта в живота и – от нейното ново семейство. Там я учат да обича, да прощава и да помага.

Евгения Йорданова – писател: Всеки един човек трябва да обича много себе си, когато обичаш себе си можеш да обичаш и хората, можеш да обичаш и природата, можем да пазим това, което е около нас, да му се радваме и да оставяме лошите мигове зад гърба си.

Авторката разказа, че най-важното послание, което се опитва да даде на хората, чрез книгата е да бъдат по-добри.

Евгения Йорданова – писател: Всеки един да даде доброволен труд, да се запише като доброволец и да помага на хората, които имат нужда от помощ - тогава светът ще бъде по-добър.

Писателката разказа още, че според нея всеки нов ден, всяка нова емоция и всяка една усмивка е подарък, а подаръците са създадени, за да им се радваме и да ги оценяваме. Най-важното човешко качество за нея е любовта, а това е и нейната муза и вдъхновение към създаването на нови книги.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Само възрастните хора отглеждат тютюн в село Долно Осеново
Само възрастните хора отглеждат тютюн в село Долно Осеново
“Отвъд границите”: Цено Кръстев: Всеки заслужава да види света
“Отвъд границите”: Цено Кръстев: Всеки заслужава да види света