НОВИНИ

България срещу Франция - гледайте в ефира на БНТ

Българският национален отбор по футбол посреща на Националния стадион "Васил Левски" Франция в световна квалификация за Мондиал 2018 г. Заради мача, който ще може да гледате пряко по БНТ от 21:45 ч., има въведена временна организация на движението.

българия франция гледайте ефира бнт
bnt avatar logo
от БНТ
08:43, 07.10.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства около Националния стадион до полунощ на ул. „Ген. Гурко" между бул. „Васил Левски" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент".

При необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани и движението в други участъци.

;

Петър Хубчев няма проблеми с контузени футболисти и единствените отсъстващи ще бъдат наказаните Ивелин Попов и Ивайло Чочев. Селекционерът не пожела да назове играча, който ще изведе тима с капитанската лента, като според него не един лидер, а колективът ще е най-важният фактор за евентуален успех.

Очаква се Хубчев да заложи на дефанзивна схема, в която единствен на върха на атаката да бъде Спас Делев. Французите ще бъдат с изцяло прекроена защита след като от състава отпаднаха Лайвин Курзава, Джибрил Сидибе, Бенжамен Менди и Лоран Косчелни. Контузени са още Пол Погба и Усман Дембеле.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До 20 октомври ще набират доброволци за българското европредседателство
До 20 октомври ще набират доброволци за българското европредседателство
Разширената Зелена зона в София - за и против
Разширената "Зелена зона" в София - "за" и "против"