НОВИНИ

Българка с увреден слух спечели второ място в конкурс за красота

Българка с увреден слух спечели второ място в престижен конкурс за красота в Ямайка. Силвия Данева снощи се върна от конкурса "Обединени нации" 2018. Тя е единствената допусната участничка с увреден слух.

bnt avatar logo
от Надежда Мирчева
09:44, 01.08.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Силвия от малка преследва мечтата си да се качи на модния подиум. И друг път е била на челни места на конкурси за красота, но звездата й изгрява преди две вечери в Ямайка, където печели второ място на световния конкурс "Мисис Обединени нации" 2018.

Силвия Данева (29г.) - Мисис "Елит Обединени Нации" 2018: Чувствам се прекрасно! В началото бях малко притеснена как ще общувам с останалите участници. Но успях! Комуникирах с писане, а и ми беше предоставен преводач. Когато си положително настроен няма проблеми, всичко се подрежда и успехът е гарантиран!

Конкурсът е престижно международно събитие, обединяващо представители на широк кръг от общности и култури от цял свят. Проектът стартира през 2012 г. и се провежда всяка година. Главната идея е насърчаване на международното сътрудничество, обединение на културите и народите по света и споделяне на различни традиции.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пирогов организира кръводарителска акция в помощ на лекар в тежко състояние
"Пирогов" организира кръводарителска акция в помощ на лекар в тежко състояние
Отбелязваме деня на българския градинар
Отбелязваме деня на българския градинар