COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Българска парламентарна делегация е на посещение в Република Азербайджан

Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, е на посещение в Република Азербайджан, съобщиха от пресцентъра на парламента. В състава на делегацията са председателят на Групата за приятелство България – Азербайджан Хамид Хамид и народният представител Димитър Георгиев.

от БТА
09:42, 20.09.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Българска парламентарна делегация е на посещение в Република Азербайджан

През първия ден от посещението българските делегати ще се срещнат с председателя на Мили Межлиса на Азербайджан Октай Асадов. Цвета Караянчева ще разговаря с президента на Република Азербайджан Илхам Алиев. По време на визитата председателят на парламента ще има среща и с министър-председателя на Азербайджан Новруз Мамедов.

Програмата предвижда българската парламентарна делегация да посети Центъра за български език и култура в Славянския университет в столицата Баку, както и Център „Гайдар Алиев“.

На 21 септември Цвета Караянчева и водената от нея делегация ще присъстват на тържественото заседание по повод 100-годишнината на парламента на Азербайджан, като председателят на Народното събрание ще се подпише в почетната книга на Мили Межлиса.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
По-топло днес
По-топло днес
Американецът Брент Сандърс: България страда от ефекта на поничката
Американецът Брент Сандърс: България страда от "ефекта на поничката"