НОВИНИ

Български автомобил участва в изложението в Женева

България също ще бъде представена на 88-то международно автомобилно изложение в Женева. Русенският конструктор Росен Даскалов ще покаже новият си многофункционален модел със състезателна и улична версия.

БНТ2-Русе
от БНТ2-Русе Андрей Кючуков
11:35, 07.03.2018
Чете се за: 00:28 мин.
Още

През следващите 10 дни на международното автомобилно изложение в Женева ще бъдат представени най-новите модели на всички световни автомобилни производители, които ще разкрият най-иновативните модели и модерни технологии в областта на автомобилостроенето.

Автомобилният пилот, инженер и дизайнер Росен Даскалов от Русе ще представи на престижния форум своят нов революционен и многофункционален автомобил със състезателна и улична версия, който може да бъде персонално проектиран от бъдещия си собственик. Той може да бъде както кабриолет, така и напълно оборудвано затворено купе с климатик, електрически прозорци и изискан интериор, който да отговаря и на най-взискателните водачи. Задвижването може да е с двигател с вътрешно горене, с хибридна система или електрическо. А с едно зареждане може да измине 200 км. На форума ще бъдат изложени над 900 превозни средства от цял свят.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шуменският съд заседава по делото за трагедията в Хитрино
Шуменският съд заседава по делото за трагедията в Хитрино
​Правителството изтегли Истанбулската конвенция
​Правителството изтегли Истанбулската конвенция