COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

БНТ помогна на Дядо Коледа с подаръците

БНТ помогна на Дядо Коледа с поредна благотворителна инициатива. 70 деца от домовете за деца, лишени от родителска грижа в Белоградчик и Враца, получиха подаръци, осигурени със средства от дарения. Децата получиха и сувенири с логото на един от най-успешните проекти на обществената медия - Детската Евровизия.

от Анжела Каменова
19:23, 23.12.2015
Чете се за: 00:47 мин.
Животът

В дом "Надежда" в Белоградчик в ролята на Дядо Коледа се превъплати телевизионният водещ Драгомир Драганов.Той беше гост на празничната програма и зарадва децата лишени от родителски грижи с коледни подаръци .

Драгомир Драганов: "Жестът на Българската национална телевизия към тези деца е жест на внимание, но и на уважение, жест на съпричастност към нелеката съдба на някои от тях."

За децата подаръците са радост, но още по-важен е контактът с тях, каза директорката на дома.

Емилия Григорова, директор на дом „Надежда"-Белоградчик: „Децата винаги казват, че благодарят за подаръците, но още повече им благодарят за вниманието, което са получили."

Дядо Коледа пожела на децата много здраве и да сбъднат всичките си мечти.

И във Враца в социалния дом "Асен Златаров" микробусът на БНТ доведе Дядо Коледа,който носеше чували с подаръци. Раниците,за спомен от тазгодишната детска евровизия, се оказаха пълни с лакомства и приятни изненади.

Анита Иванова, директор на дом „Асен Златаров" - Враца: "Децата от дома имат нужда от внимание и тази година го получиха. Благодаря на всички добри хора, които направиха щастливи коледните и новогодишни празници на децата".

Децата от дома изненадаха Драгомир Драганов с подарък, който сами са изработили.

Дядо Коледа обикаля целия свят, за да радва децата, а сега вие, единствено вие, зарадвахте дядо Коледа. Благодаря ви за тази икона, пожелавам ви много вяра.


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Консенсус в Германия за по-строги мерки срещу коронавируса до 29 юни, в Испания започва траур
Консенсус в Германия за по-строги мерки срещу коронавируса до 29 юни, в Испания започва траур
Виенският бал в София в помощ на деца с онко-хематологични заболявания
Виенският бал в София в помощ на деца с онко-хематологични заболявания