НОВИНИ

БНТ помогна на Дядо Коледа с подаръците

БНТ помогна на Дядо Коледа с поредна благотворителна инициатива. 70 деца от домовете за деца, лишени от родителска грижа в Белоградчик и Враца, получиха подаръци, осигурени със средства от дарения. Децата получиха и сувенири с логото на един от най-успешните проекти на обществената медия - Детската Евровизия.

bnt avatar logo
от Анжела Каменова
19:23, 23.12.2015
Чете се за: 00:47 мин.
Още

В дом "Надежда" в Белоградчик в ролята на Дядо Коледа се превъплати телевизионният водещ Драгомир Драганов.Той беше гост на празничната програма и зарадва децата лишени от родителски грижи с коледни подаръци .

Драгомир Драганов: "Жестът на Българската национална телевизия към тези деца е жест на внимание, но и на уважение, жест на съпричастност към нелеката съдба на някои от тях."

За децата подаръците са радост, но още по-важен е контактът с тях, каза директорката на дома.

Емилия Григорова, директор на дом „Надежда"-Белоградчик: „Децата винаги казват, че благодарят за подаръците, но още повече им благодарят за вниманието, което са получили."

Дядо Коледа пожела на децата много здраве и да сбъднат всичките си мечти.

И във Враца в социалния дом "Асен Златаров" микробусът на БНТ доведе Дядо Коледа,който носеше чували с подаръци. Раниците,за спомен от тазгодишната детска евровизия, се оказаха пълни с лакомства и приятни изненади.

Анита Иванова, директор на дом „Асен Златаров" - Враца: "Децата от дома имат нужда от внимание и тази година го получиха. Благодаря на всички добри хора, които направиха щастливи коледните и новогодишни празници на децата".

Децата от дома изненадаха Драгомир Драганов с подарък, който сами са изработили.

Дядо Коледа обикаля целия свят, за да радва децата, а сега вие, единствено вие, зарадвахте дядо Коледа. Благодаря ви за тази икона, пожелавам ви много вяра.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Специализирани полицейски акции в София преди празниците
Специализирани полицейски акции в София преди празниците
Нови професии за хората с увреждания
Нови професии за хората с увреждания