COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

БНТ запозна френския посланик с подготовката за отразяването Евро 2016

Екипът на Българската национална телевизия запозна френския посланик Касавие Лапер дьо Кабан с подготовката за отразяването европейското първенство по футбол, което се открива на 10 юни във Париж. Традиционно БНТ ще представи богата програма с редица инициативи.

от БНТ
19:57, 13.05.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Пряко излъчване на футболните срещи, специални студия и първи коментари на европейските посланици у нас ще ни направят съпричастни към битката за купата на Евро 2016. По време на първенството на Стария континент няма да ви покажем само мачовете. Ще ви разкажем и за културата, историята и традициите на страната-домакин. Френският институт в България ще партнира на БНТ за реализирането на предаванията.

Методи Манченко: Стана традиция БНТ по време на европейските първенства да партнира на посолства и на организации, които се опитват да превърнат този спортен празник в празник на разбирателството.

БНТ и дипломатическата мисия ще бъдат партньори и във футболен турнир за деца. А емоциите на феновете, посетили първенството, ще бъдат запечатани в специална изложба пред френското посолство.

Н. Пр. г-н Ксавие Лапер дьо Кабан, посланик на Франция: Аз съм много доволен, че БНТ иска френското посолство да се присъедини.

Футболът като спорт, както и музиката и изкуството, това са дейности, които обединяват хората.

Предстоящото Европейско първенство по футбол ще бъде излъчвано от Българската национална телевизия в партньорство с Нова Броудкастинг Груп.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Няма доказан случай на коронавирус у нас (ОБОБЩЕНИЕ)
Няма доказан случай на коронавирус у нас (ОБОБЩЕНИЕ)
Що е то да къмпингуваш на Карадере? (СНИМКИ)
Що е то да къмпингуваш на "Карадере"? (СНИМКИ)