COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Бойко Борисов: Изпращаме добра година, но предстои много работа

Годината, която изпращаме, според премиера Бойко Борисов е успешна, но предстои още много работа. Днес той направи работна обиколка на строящи се и на вече завършени обекти в Бургаския регион, като обясни, че 31 декември е нормален работен ден.

от Веселин Григоров
20:12, 31.12.2019
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Докато инспектира обхода на Поморие, с който ще бъде завършено разширението на пътя Бургас-Слънчев бряг, премиерът заяви: "Нова година ще посрещнем през май, като свършим работа".

Тогава се очаква петкилометровото трасе да бъде приключено.

Бойко Борисов коментира готвения от БСП вот на недоверие към правителството.

Бойко Борисов: Къде ще говорят те за чист въздух и за околна среда с „Кремиковци" в София построен. Да не говорим за морето, да не говорим за азотнохимическите заводи, които бълваха по Стара Загора, къде ли не, Враца, отрови. Що не са направили пречиствателните станции? Това им е работата - да критикуват. Нашата работа е да строим и виждате - каквото сме обещали, всичко си изпълняваме, наблюдаваме и контролираме и е видимо. Мога да споря с тях - ето го техният старият път, ето го нашият нов - по всяка една тема.

Премиерът откри основно ремонтираната с близо милион и половина лева спортна зала в Айтос и обновеният за милион и двеста хиляди лева площад в Камено.

"Само един месец от четирите години се занимавам с избори, после - всички кметове са ми любими и еднакви", заяви министър-председателят в община Руен, където се срещна с представители на местната власт.

Борисов обеща да бъдат ускорени дейностите по основния ремонт и на републиканския път Айтос-Провадия.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Зрителите на По света и у нас избраха Събитие на годината
Зрителите на "По света и у нас" избраха "Събитие на годината"
След земетресението в Самоков
След земетресението в Самоков