НОВИНИ

Бойко Борисов обеща да провери купуването на апартаменти

Премиерът Бойко Борисов потвърди, че като се прибере в София ще бъдат направени всички проверки и виновните, ако се установят такива, ще си понесат отговорността.

Десислава Апостолова
от Десислава Апостолова
12:25, 22.03.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Според него ГЕРБ е създадена да се бори с корупцията, не да я поощрява. Но в същото време той каза много остри думи и по отношение на БСП и атаките на БСП към ГЕРБ.

Бойко Борисов, министър-председател на България: Нека Цветанов, ГЕРБ, ОК. Ние нашите последствия ще си ги понесем. Дали ще е петно, дали ще е белег. Тази партия съм я създал да се бори с корупцията, да се бори с корупцията на комунистите вече столетие. И тя, благодарение на българския народ, им нанесе толкова поражения във всички избори, многократно, колкото никоя друга партия в историята на България. Естествено е ударите върху тази партия, върху ГЕРБ, да са страховити. Но тя има смисъл, тази партия, само ако изпълнява това, за което е създадена. Има такъв закон, утре ще внеса друг, за който да променя, ако е неправилно. Но аз като се огледах в Брюксел - толкова високи сгради. Тук няма ли такива сдружения, такива протестиращи - сигурно има. Или в Лондон, когато сте били. В кой голям град няма сити, няма големи сгради.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цветан Цветанов: Няма от какво да се срамувам
Цветан Цветанов: Няма от какво да се срамувам
КПКОНПИ се самосезира за покупката на имоти от лица по чл. 6
КПКОНПИ се самосезира за покупката на имоти от лица по чл. 6