НОВИНИ

Британският принц Хари се появи за първи път с приятелката си (СНИМКИ)

Британския принц Хари и приятелката му Меган Маркъл се появиха на първа публична изява. Двамата бяха забелязани да присъстват на турнир по тенис в инвалидни колички в канадския град Торонто.

Борис Бъчваров
от Борис Бъчваров БТА
10:35, 26.09.2017
Чете се за: 00:37 мин.
Още

Влюбената двойка бе видяна да се държи за ръце на турнира Инвиктус в Торонто. Хари и приятелката му Меган бяха облечени с дънки и носеха слънчеви очила, но не останаха незабелязани от останалите присъстващи, които ги поздравиха при пристигането им.

Това е и първата публична изява на двойката. До този момент връзката им бе в тайна, въпреки че повечето таблоиди на острова успяваха да се доберат до информация за личния живот на принц Хари.

Приятелката му Меган Маркъл е американска актриса известна от телевизионния сериал "Костюмари". Връзката ѝ с принц Хари започва преди повече от година, като липсата на благородно потекло в рода на Маркъл не е нещо ново в кралското семейство. Принц Чарлз е женен за Камила Паркър, която е от обикновено английско семейство, както и Кейт Мидълтън - съпругата на принц Уилям.

;

Игрите са учредени от принц Хари през 2014 г.

Меган Маркъл присъства и на церемонията по откриването на игрите в събота. Тогава обаче влюбените бяха разделени. Актрисата седеше на няколко реда зад своя любим, докато принц Хари се намираше във ВИП ложата заедно с първата дама на САЩ Мелания Тръмп, припомнят агенциите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Палестинец застреля трима израелци на Западния бряг, след което беше убит
​Палестинец застреля трима израелци на Западния бряг, след което беше убит
Мъж e в тежко състояние след катастрофа между Симитли и Железница
Мъж e в тежко състояние след катастрофа между Симитли и Железница