НОВИНИ

БСП изнесе данни за 118 млн. лв бонуси в държавната администрация

От БСП изнесоха данни, че в държавната администрация за тази година са раздадени бонуси на обща стойност 118 млн. лв. Социалистите се възмущават, че държавни служители, които са допуснали слабости в работата си, са получили допълнителни възнаграждения. Дадоха примери с незаслужени, според тях, бонуси - правосъдното министерство, въпреки бягството на затворници, екоминистерството, въпреки мръсния въздух, Агенцията по вписванията, въпреки, че работата й беше блокирана за седмици.

Вера Александрова
от Вера Александрова
17:44, 11.12.2018 (обновена)
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
Драгомир Стойнев - член на ИБ на БСП : За възрастните хора, за младите хора все пари няма, но за българската администрация са изплатени 118 млн. лв. Правителството, което трябва да има една реформирана администрация стегната, тя постоянно се увеличава. За нейното действие или бездействие се стимулират допълнително. Колкото по-голям гаф направиш, толкова повече пари ще получиш от държавния бюджет. И на всичките тези действия ние трябва да кажем стоп.

Драгомир Стойнев увери, че няма конфликт между Корнелия Нинова и Сергей Станишев, независимо че тя не отиде на конгреса на ПЕС в Лисабон, заради разногласията им за Пакта за миграция на ООН. Обясни, че досега Нинова не е изпратила поздравителен адрес до Станишев за преизбирането му за председател на ПЕС, защото е чакала одобрение от Изпълнителното бюро.

Драгомир Стойнев - член на ИБ на БСП: Да, днес имахме бюро, одобрихме, изпратен е. Вече е изпратен поздравителният адрес. Ние се радваме и сме горди, че Сергей Станишев отново е преизбран за лидер на ПЕС.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Демократична България: Има опасност България да е на загуба от Турски поток
Демократична България: Има опасност България да е на загуба от "Турски поток"
Българските превозвачи заплашват с протест в Брюксел
Българските превозвачи заплашват с протест в Брюксел