НОВИНИ

БСП няма да подкрепят предложенията за промени в Закона за хазарта

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че няма да се откаже от предложенията за промени в Закона за хазарта, в които се предвижда забрана за организиране на лотарийни игри от частни фирми. От БСП няма да подкрепят промените. Симеонов коментира и негативните реакции на фенове на "Левски" срещу промените.

bnt avatar logo
от БНТ
12:30, 22.01.2020
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Валери Симеонов, "Обединени патриоти": Не е ясно какъв е размерът на спонсорството по отношение на "Левски". Определено аз на думите на основния спонсор не мога да вярвам, тъй като вече има доста разминавания в цифрите, които той споменава, както и неговите представители, глашатаи. Защото говорят, че Националната лотария е внесла за 2019 г. 70 млн. лв. такси, справката на Комисията по хазарта е, че са внесли 19, 7 млн. лв. Вижте какви са разминаванията! Във всички случаи обаче държавата не би трябвало и аз мисля, че няма да допусне ликвидирането на един отбор по финансови причини.
Румен Гечев, "БСП за България": Решението на ПГ е да не взимаме страна в борбата между силно заинтересовани страни, с много големи финансови възможности, поради което ние ще гласуваме "въздържал се" или няма да гласуваме. Но тъй като ме питате, ще си позволя да изкажа личното си мнение: аз лично подкрепям политиките на много страни, в това число много развити страни, където хазартът е забранен.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Община Казанлък глобява жители, които горят гуми
Община Казанлък глобява жители, които горят гуми
От днес Монтана е в грипна епидемия
От днес Монтана е в грипна епидемия