Градската организация на БСП реши да подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата почти с пълно единодушие. Само двама се въздържаха. Лидерът на БСП Корнелия Нинова каза, че е важно в каква степен Манолова ще припознае платформата на БСП. Калоян Паргов ще е водач на листата за общински съветници на БСП.

Промяната в България започна от София, заяви пред столичните социалисти председателят на градската организация Калоян Паргов. Изрази увереност, че БСП е близо до победата. Каза още, че не трябва да се заблуждават, че предизборната кампания ще бъде честна. Смята, че на този етап БСП не може да направи пробив в София с партийна кандидатура, тя трябва да бъде с широка подкрепа.

Калоян Паргов - председател на Градския съвет на БСП - София: Убеден съм, че единствената възможност да нанеса този решаващ удар на ГЕРБ в София е кандидатурата на Мая Манолова.

Кандидатурата на Манолова има широка подкрепа от столичните социалисти .

Георги Свиленски: Мая Манолова е кандидат, която може да бие ГЕРБ в София, Манолова е кандидат, който може да реши проблемите на столичани, Мая Манолова няма да прави ремонт като на площад Славейков.

Целта на БСП е след изборите - партията да бъде решаващ фактор в управлението на София.

Калоян Паргов - председател на Градския съвет на БСП - София: Шансът да спечелим изборите за първи път в демократичната история на страната не бива да бъде пропилян. Подобен резултат ще има общонационално значение, защото това е възможността БСП да излезе победител на предстоящите избори, защото промяната в България започва от София .

Социалистите от София определят и листата с кандидати за общински съветници в столицата. Приета беше и предизборна платформа за местния вот.

Весела Лечева: Надявам се, че конференцията ще подкрепи Мая Манолова

Весела Лечева: Надявам се, че конференцията ще подкрепи Мая Манолова

Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на БСП, заяви в студиото на "Още от деня", че според нея Мая Манолова е кандидатурата, която може да бъде п...