НОВИНИ

ДБГ подаде документи за регистрация в ЦИК

Документи за регистрация в ЦИК днес подадоха от "Движение България на гражданите". Внесени бяха около 4000 подписа, а водач на листата е председателят на партията Димитър Делчев.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
17:38, 08.04.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Целта на Движение " България на гражданите" е да имат избран евродепутат. Оттам обаче не изключиха възможността и за коалиция с " Демократична България" като се възползват от срока за регистрация на коалициите в ЦИК от 10 до 20 април.

Димитър Делчев, председател на Движение "България на гражданите": Ние имаме мандат от Националния съвет, който възложи на Изпълнителния съвет на ДБГ да преговаря с "Демократична България" да направи един последен опит за явяване общо на изборите.

От ДБГ казаха още, че очакват манипулации и фалшификации на Евроизборите.

Димитър Делчев, председател на Движение "България на гражданите": И затова ще направим всичко възможно в България да има международна мисия, която да направи максимално всеобхватно следене на изборите, тъй като както се видя ГЕРБ няма да правят кампания или поне ще откраднат своята кампания от някоя друга партия т.е. те ще разчитат единствено на изборната си машина.

Ние ще направим всичко възможно Европа освен да "чуе" ГЕРБ и да ги "види" в истинската им светлина, каза още Делчев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вандал счупи стъклото на входната врата на Община Русе
Вандал счупи стъклото на входната врата на Община Русе
Завод за 22 млн. лв. ще заработи до края на годината във Враца
Завод за 22 млн. лв. ще заработи до края на годината във Враца