НОВИНИ

Общо 19 души са задържани от полицията преди дербито "Левски" - ЦСКА

19 души са задържани преди двубоя между "Левски" и ЦСКА за срок до 24 часа. 10 от тях – преди началото на футболната среща. Останалите девет - след мача. Не става въпрос за тежки провинения, а основно за носене на маски и за различни непозволени предмети.

bnt avatar logo
от Росен Станчев
17:47, 15.02.2020 (обновена)
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Най-посетеното дерби от много години насам. Над 16 000 сини и около 7000 червени беше съотношението на публиката. Общо над 1000 полицаи следяха за реда в столицата през деня.

Срещата премина спокойно, като не се стигна до сблъсъци между двете агитки. От полицията не отчитат сериозни инциденти около мача, който завърши наравно 0:0 на Националния стадион „Васил Левски“.

Масирано полицейско присъствие имаше в района около стадион "Васил Левски" преди, по време на и след Вечното дерби между "Левски" и ЦСКА.

Два часа преди двубоя феновете на "Левски" тръгнаха организирано с поход от ул. "Тодор Александров", където се намира националният фенклуб на привържениците на сините, до стадион "Васил Левски".

Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът остави в ареста заместник-началника на 3-то РПУ в София
Съдът остави в ареста заместник-началника на 3-то РПУ в София
Бурята Денис удари Уелс със силни ветрове и обилни валежи
Бурята Денис удари Уелс със силни ветрове и обилни валежи