НОВИНИ

Дете пострада след инцидент в детска градина в Пазарджик

Етажерка падна върху 4-годишно дете в детска градина ''Дъга'' в Пазарджик. Малката Никол има счупване на едното краче и наранявания, но е в добро състояние.

bnt avatar logo
от БНТ
19:17, 20.06.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Най-вероятно момиченцето се е покатерило, за да стигне до някоя от играчките на двуметровата етажерка, когато тя се е стоварила върху нея и я затиснала. Никол е откарана веднага в Спешна помощ. Директорката е извикала специалисти, които да обезопасят всички мебели в детската градина.

Пенка Илиева - майка на Никол: "При отиването ми детето пищеше, държеше си краченцето, корема, главата тука от едната страна, окото ѝ е ожулено. Направиха се необходимите изследвания, установи се, че е счупена подбедрена кост на лявото краченце".
Татяна Атанасова - директор на ЦДГ "Дъга" Пазарджик: "Учителката е била там, но в този момент, в който тя е чула падането на секцията и писъка на детето, тогава се обръща и вижда, че детенцето е затиснато. За мен това е един нелеп инцидент, който се случи и аз пак благодаря на Бога, че няма последствия, нали по-сериозни за това дете".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Миграцията - горещата тема на референдума във Великобритания
Миграцията - горещата тема на референдума във Великобритания
“Ако си дал, не си живял напразно“
“Ако си дал, не си живял напразно“