НОВИНИ

Открива се изложбата "Етюд-и-те на София"

Фотографът Иван Шишиев вече две години запечатва през обектива си живота в столицата София. Днес се навършват две години от началото на Етюд-и-те, това е и поводът тази вечер да е откриването на изложбата "Етюд-и-те на София" в Галерия 2.0.

bnt avatar logo
от БНТ
07:45, 17.03.2017
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Част от снимките ще бъдат показани на изложба, която ще бъде открита тази вечер.

Иван Шишиев: "Днес се навършват две години от създаването на Етюди-те. Ще бъде открита изложба в галерия 2.0 . Изложбата ще продължи до 26 март. В самото начало на Етюд-и-те, снимах по-детайлно, после започнах да се качвам по покривите и се превърнах в Карлсон. Граф Игнатиев е една от любимите ми улици за снимане."
;
Иван Шишиев, автор на Етюди-те на София: "София е градът, в който живея, и който обичам. "Етюд-и-те" се казва така, защото в една снимка не може да бъде уловен целия град и за това етюд - само част от града в снимка. Една хубава фотография може да бъде снимана от много високо, или пък просто една котка, двама души се прегръщат. Различно е. Над 4500 публикувани снимки имаме и още повече непубликувани. Една от най-любимите ми снимки е "Светецът" - снимка на щъркел."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дара представи новата си песен Родена такава
Дара представи новата си песен "Родена такава"
Избори 2017: Константин Проданов, ПП АБВ
Избори 2017: Константин Проданов, ПП "АБВ"