НОВИНИ

Доган: ДПС не може да се подмени

“ДПС, както каза нашият почетен председател д-р Ахмед Доган не може да се изгради отново, не може да се подмени!", каза днес съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ във Велинград.

доган дпс подмени
bnt avatar logo
от БНТ
15:06, 27.02.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

По-рано днес изключеният от ДПС Лютви Местан събра инициативния комитет, който трябва да учреди новата политическа формация ДОСТ.

Пред симпатизанти във Велинград Мустафа Карадайъ коментира, че е "несъстоятелно ренегати, втора-трета употреба, които сами не могат да изброят партиите, през които са минали, днес да се опитват да се представят като автентични либерали, като за пореден път се опитват да осмислят съществуването си, съизмервайки се с ДПС".

"Те заявяват, че искат да са проевропейска партия, истината е друга - ДПС е европейската либерална партия на България. Те казват, че искат да са пронатовски, но България отдавна е член на НАТО и именно ДПС проправи пътя на страната ни към пълноправното членство в НАТО. И то последователно, провеждайки национално-отговорната си политика през всички тези 26 години. ДПС беше създадена за да отстоява основните човешки ценности – правата и свободите на всички български граждани и независимо от предизвикателствата на времето, независимо от предателствата, остава, докзала своята национална значимост и отговорност. ДПС е твърде висока летвата, тези хора нямат ръста да я прескочат!”, каза Карадайъ.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Номинирани за Оскар призоваха за равнопоставеност на половете в Холивуд​
​Номинирани за "Оскар" призоваха за равнопоставеност на половете в Холивуд​
Най-известният фен на Меси получи оригинална фланелка от своя кумир
Най-известният фен на Меси получи оригинална фланелка от своя кумир