Правим всичко възможно Мая Манолова да спечели София. Но тя не може да спечели София без гласовете на БСП. Това каза в студиото на "Панорама", зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев.

Вижте целия разговор от "Панорама" във видеото

Драгомир Стойнев: БСП подкрепя Мая Манолова, тя е закърмена в левицата и тя е ляво ориентиран човек и съвсем нормално е ние да я подкрепяме. В момента тя е надпартийна, защото самата й функция като омбудсман го изискваше, и тя в момента привлича всички тези хора, които са разочаровани от политическите сили, но Мая Манолова не може да спечели София без гласовете на БСП. Защото само с Движение 21, ДБГ, АБВ надали ще стигнат ГЕРБ, за да загубят столицата, така че е необходима подкрепата на БСП.

Драгомир Стойнев каза, че не подценява другите партии. За него в София големият мач е между ГЕРБ и БСП.

На въпрос за напрежението в БСП- Варна, Стойнев заяви, че не воюват срещу себе си, а това е част от промяната, която сегашното ръководство иска да наложи в партията.

Вижте целия разговор във видеото


Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат символа на тези избори

Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат символа на тези избори

Ние влизаме в една кампания, в която трябва да се отчетем пред избирателите. Това е демократичната отчетност и да предложим нови решения за нови пробл...