НОВИНИ

Двама души починаха при масово сбиване в дискотека в село Паничерево

Инцидентът е станал след свада между две групи в заведението. Загинали са баща и син от село Николево, десетки са пострадали. Уточнява се причината за започването на боя. Случаят е поет от окръжната прокуратура в Стара Загора.

bnt avatar logo
от БНТ
21:55, 22.10.2017
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

И днес се виждат павета, покрити с кръв, изкъртени решетки, счупени саксии. В мелето с нож са намушкани няколко души, двама от тях - баща и син на 39 и 23 години, са загинали на място. В болницата в Казанлък са прегледани още 5 души, които са освободени за домашно лечение. Хората, живеещи в близост до дискотеката, разказаха, че след полунощ чули страшен шум, но ги дострашало да излязат .

Магда Борисова : Че как няма да ни е страх.Какви хора са тука да не ни е страх. Тука е коли, свирят осветяват, то всеки петък и събота е това, ние можем ли все да дежурим?

Кметът на селото разказа, че мястото, където е станал боят, работи като кафе-аператив през седмицата, а всяка събота - като дискотека.

Атанас Костадинов, кмет на село Паничерево: Има удължено работно време до 1 часа. Мисля,че е петък и събота, а през другото време е до 10 часа. Идват отстрани много хора и скандалът е станал не между местни жители, а между [жители] от Нова Загора и Николаево.

Днес през целия ден в Полицията в Казанлък продължиха разпитите на участници в боя, за да се изясни, кой и по каква причина е убил двамата мъже. Към момента по случая за задържани петима души.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продадоха реликва от потъналия преди 105 години „Титаник“
Продадоха реликва от потъналия преди 105 години „Титаник“
Референдумът в италианската провинция Венето е вече валиден
Референдумът в италианската провинция Венето е вече валиден