НОВИНИ

Джакпотът оцеля, приближава 6 млн. лева

Джакпотът от 5 милиона и 800 хиляди лева днес оцеля. За неделния тираж прогнозният джакпот е 6 милиона лева. Следващият тото милионер е в очакване на късмета си. Оказва се, че един от последните тотомилионери у нас се вписва в профила на късметлиите като по учебник.

Цвета Младенова
от Цвета Младенова
20:15, 17.03.2016
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Разходка в студиото на тотото. Досега го е виждал само по телевизията. И селфи за спомен от деня, който го е направил по-богат с близо 8 милиона лева. Николай Динков прави впечатление на слънчев човек. Но не успяваме да разберем дали си е такъв по принцип или в света на богатите просто винаги е слънчево, както пеят Абба.

Николай Динков - тотомилионер: "Много е странно усещането - да знаеш, че с 3 лв. и 45 ст. си спечелил 7 милиона. Трябва да го изпиташ, за да разбереш. Пожелавам ти го да пускаш тото и да спечелиш и ще видиш".

Николай е предприемач. Бивш национален състезател по борба. Има фирми за консултантски услуги и строителство на ВЕЦ-ове. И преди да спечели е бил заможен. Но и след джакпота продължава да работи.

"А си мислех, че вече няма да работя, но не е така. Човек не може да скучае и да бездейства и само да харчи пари. Човек трябва да работи, не може".

- А искат ли ти вече пари на заем, защото имаш много милиони?

- Има много мераклии. И хиляди желания, които искат аз да им сбъдна".

Николай отказва да купува скъпи коли на приятели, но е помогнал на няколко човека в нужда. Вече осъществява и една от мечтите си - да обиколи света със съпругата и двете им момиченца.

"Съпругата ми е най-голямата печалба в живота. После вече е тотото".

Иначе нашият тотомилионер пасва идеално в профила на печелившите. Мъж, на възраст между 35 и 71 години, семеен и родом от Благоевград - именно там са печелени едни от най-големите джакпоти в 6/49. Отличават го само големите му мечти. Сега, когато вече е милионер, иска да влезе в клуба на милиардерите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Синята зона в Пловдив поскъпва от 1-ви май
"Синята зона" в Пловдив поскъпва от 1-ви май
Петър Москов представи пред Парламентраната комисия по здравеопазване основния пакет медицински дейности
Петър Москов представи пред Парламентраната комисия по здравеопазване основния пакет медицински дейности