НОВИНИ

Джони Деп се извини за шегата си за убийство на Тръмп

Актьорът Джони Деп се извини, че се е пошегувал, че може би е време да бъде убит Доналд Тръмп. В изявление, разпространено чрез списание "Пийпъл" Деп каза, че думите са били проява на "лош вкус", че се е опитал да се пошегува, но не му се е получило, искал е само да разсмее публиката и не е имал лоши намерения, предаде Ройтерс.

bnt avatar logo
от БТА
22:35, 23.06.2017
Чете се за: 00:22 мин.
По света
джони деп извини шегата убийство тръмп

По време на своя проява на музикалния фестивал в Гластънбъри, Великобритания, звездата от "Карибски пирати", споменавайки Тръмп, попита откога актьор не е убивал американски президент, имайки предвид убийството на президента Абрахам Линкълм, застрелян през 1865 г. от актьора Джон Уилкс Бут. След това Деп каза, че наистина това отдавна не се е случвало и "може би вече е време".

Думите му предизвикаха остра критика от страна на привържениците на Тръмп. Миналия месец актрисата Кейти Грифин също бе разкритикувана, след като се появи нейна снимка, на която тя държи маска, приличаща на окървавената глава на американския президент. Заради това Си Ен Ен уволни Грифин от новогодишното си предаване.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС ще наложи визови ограничения за държави, които не искат мигранти обратно
ЕС ще наложи визови ограничения за държави, които не искат мигранти обратно
Кал и прах вместо улица в Пловдив
Кал и прах вместо улица в Пловдив