COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Един ден до края на Лотарията с касови бележки на НАП

Остава един ден, в който участниците в Лотарията на НАП могат да регистрират касови бележки и да се състезават за голямата награда – чисто нов лек автомобил. Големият късметлия ще бъде изтеглен на 11 декември в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта www.kasovbon.bg до 16,59 ч. на 9 декември 2016 г.

от БГНЕС
12:44, 08.12.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
Един ден до края на Лотарията с касови бележки на НАП

От началото на инициативата – 16 ноември 2015 г., за участие са регистрирани 50 милиона касови бележки на обща стойност 650 милиона лева. До момента данъчните са раздали 51 смарт телефона и 11 телевизора.

От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 1,5 милиона касови бележки, а за месечните – се състезават средно по 4,5 милиона. В последните дни преди тегленето на автомобила, интересът рязко се засилва, отчитат от НАП.

В Лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията: www.kasovbon.bg

От НАП напомнят, че е важно хората да пазят касовите си бележки или техни сканирани или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат проверени, поясняват от НАП.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Започнаха текущи ремонти по основните булеварди в София
Започнаха текущи ремонти по основните булеварди в София
Как да оцелеем в планината
Как да оцелеем в планината