НОВИНИ

Един загинал и двама ранени, след като кола се вряза в кафене в Дупница

Един човек загина, а двама са ранени, след като кола се качи на тротоар в Дупница късно снощи. Шофьорът загубил контрол над превозното средство и се е врязал в заведение, където седели няколко души.

bnt avatar logo
от Йорданка Бакалска
18:28, 24.08.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Инцидентът е станал на една от главните улици в Дупница - "Георги Икономов". Автомобилът се е спускал по наклон, отклонил се е в дясно и се е ударил в масите на заведение. Живеещият в близост Иван Попов веднага е подал сигнал на телефон 112.

Иван Попов: Чухме силен удар, свирене на спирачки и предположихме, че е станала катастрофа. Излязохме и видяхме колата ударена. Трима лежаха на улицата. Две линейки пристигнаха, пожарна.

Мястото, където е възникнал инцидентът днес остана непочистено, единствено близки на загиналия са го посетили и са оставили цветя. Мъжът е бил около 70-годишен, известен в града с прякора Тапира.

Иван Терзийски: Братовчед ми беше страхотен човек, много добър. Не е работил,но на никой лошо не е правил. С всички добри хора се е отнасял добре.

От полицията в Кюстендил казаха, че шофьорът на автомобила, причинил инцидента, е задържан за 24 часа. Какви са причините за това той да изгуби управление все още се изяснява.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бразилската армия се включва в гасенето на пожарите в Амазония
Бразилската армия се включва в гасенето на пожарите в Амазония
Австралия нанесе първа загуба на САЩ от 13 години насам
Австралия нанесе първа загуба на САЩ от 13 години насам