НОВИНИ

Енрике Иглесиас с концерт в София на 6 ноември

От днес вече могат да се купят билети за мега концерта на Енрике Иглесиас на 6 ноември в София. Първите 1000 са на промо цена с 10 лв отстъпка.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:54, 13.06.2018
Чете се за: 00:45 мин.
Още
енрике иглесиас концерт софия ноември

Без съмнение една от най-влиятелните фигури в съвременната поп музика – Енрике Иглесиас предизвиква фурор с всяка своя поява на родна сцена. За радост на огромната си аудитория от фенове у нас, латино звездата се завръща за голям концерт на 6 ноември в столичната "Арена Армеец", цели две години след като предизвика екстаза на 15 000 човека и плени завинаги сърцата им.

От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита - Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации. На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове.

Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура от 21 век.

През ноември Енрике ще гостува в София с актуалната си програма All The Hits Live, която, както си личи от заглавието, ще взриви почитателите на модерния латино звук със 100% хитови композиции на певеца. И няма как да са други, защото всеки нов сингъл на изпълнителя се превръща в абсолютен бестселър.

Организаторите съветват най-големите фенове да побързат да се сдобият с билет, тъй като за предния концерт на Енрике се разпродадоха само за 18 дни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След проверка: Близо 800 души са засечени без колани в колите само за месец
След проверка: Близо 800 души са засечени без колани в колите само за месец
Откриха огнище на африканска чума по дивите свине близо до границата с България
Откриха огнище на африканска чума по дивите свине близо до границата с България