НОВИНИ

Фенове на "Игра на тронове" искат последният сезон да бъде заснет отново

Стотици хиляди фенове на сериала "Игра на тронове" се подписаха под искане последният сезон да бъде спрян и заснет наново, съобщава Би Би Си.

bnt avatar logo
от БГНЕС
09:46, 17.05.2019
Чете се за: 00:27 мин.
Още
фенове игра тронове искат последният сезон заснет отново

Повече от половин милион души вече се включиха в петицията, която изисква от създателите на сериала да преправят осмия и последен сезон. Феновете са недоволни от повествованието и структурата на епизодите, както и от съдбата на някои от любимите им герои.

В петицията се казва, че последният сезон трябва да бъде заснето наново, този път с "компетентни сценаристи". Според авторите на петицията, сегашните двама основни сценаристи Дейвид Бениоф и Ди Би Вайс "са се доказали като неспособни".

Сериалът "Игра на тронове" е базиран на поредицата от фентъзи романи на Джордж Р.Р. Марин "Песен за огън и лед". Последната книга на Мартин все още не е излязла, което принуди HBO да завършат сериала без нея.

Авторите на петицията пишат, че последният сезон "изглежда прибързан", "показва пълно неуважение към автора на книгите" и е хвърлил 8-годишно изграждане на образи "в канала".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България ще продължи да ползва въглищни централи поне още 60 години
България ще продължи да ползва въглищни централи поне още 60 години
Авторът на стъклената пирамида в Лувъра почина на 102 години
Авторът на стъклената пирамида в Лувъра почина на 102 години