COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Фенове на херцогиня Катрин се събират пред болницата, където се очаква да роди

Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да дари съпруга си принц Уилям с трето дете "във всеки един момент", почитатели на кралската двойка вече се събират пред болницата "Сейнт Мери" в Лондон, пише в. "Дейли експрес".

от БТА
10:49, 20.04.2018
Чете се за: 00:55 мин.
По света
Фенове на херцогиня Катрин се събират пред болницата, където се очаква да роди

Бебето ще се появи на бял свят в частното крило "Линдо" на лондонската болница, където се родиха по-големите му брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот. Сред поклонниците, които вече очакват да станат "задочни" свидетели на раждането, както и да зърнат лично бебето при изписването му, е 46-годишната Мария Скот от Нюкасъл, която "лагерува" пред болничното заведение заедно с дъщеря си и неколцина приятели.

Скот и компанията ѝ вече са "присъствали" на раждането на двете деца на херцога и херцогинята на Кембридж и по думите им не могат да пропуснат появата и на третото кралско отроче. "Пристигнахме ведната щом бяха въведени ограничения за паркиране", казва Мария Скот. "Тук, на място, преживяването е съвсем различно от това, което може да видиш по телевизията. Чувството е вълшебно", споделя Скот.

;

Дамата от Нюкасъл е сред кралските поклонници, които вярват, че бебето ще се роди на 21 април - на рождения ден на британската кралица Елизабет Втора. "За Нейно Величество това ще бъде прекрасен подарък", казва Скот. На пост пред болницата вече е и 83-годишният Тери Хът от Камдън, който от години е пряк свидетел на кралски събития.

"Наблюдавам ги от толкова много години, че вече съм наясно с всяка съпътстваща ги практика. Често обяснявам на хората, които не са присъствали лично, че когато ключовият момент наближи, усещам пеперуди в стомаха. Тогава знам, че трябва да се изправя и да съм готов", споделя възрастният фен.

;

Междувременно изданието съобщи, че според 81-годишния градски глашатай Тони Апълтън, оповестил публично раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот, третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прадядо си, херцога на Единбург.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
ЦИК изготви пътна карта за дистанционно електронно гласуване
ЦИК изготви пътна карта за дистанционно електронно гласуване
АРТщрихи с Галя Крайчовска
АРТщрихи с Галя Крайчовска