COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Фестивал на близнаците се проведе в Ялта

В град Ялта на Кримския полуостров, където беше забавно ...по две! За втора поредна година там се проведе фестивал на близнаците! Не, не виждате двойно, те просто са двама. По-малки и по-големи, но близнаци. За втора поредна година Ялта е домакин на фестивал на близнаците. Най-масово е участието на момичета и момчета между една и 10 години.

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
07:17, 29.05.2019
Чете се за: 00:23 мин.
Животът
Виктория: Много добре си живеем!Валерия: Никога не скучаем, всичко правим заедно. Лягаме да спим ...Виктория: Пишем си домашните.Валерия: Всичко правим заедно!

Еднакви или не съвсем, но задължително усмихнати. Повечето от участниците бяха заложили и на еднакви дрехи, за подчертаят същността на двойния празник.

Яна Малашкевич, майка на Дамир и Тимур: Вече втора година се организира това събитие. Защо да не дойдем, да видим, да участваме.

А той беше истински забавен. На крайбрежната в града децата и родителите им се веселиха с танци, музика, забавни игри, вкусни лакомства и сапунени мехури. И си обещаха едно щастливо и слънчево лято и че след година, по същото време, ще се видят отново.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Ураганни ветрове оставиха без ток хиляди домакинства в Полша и Чехия
Ураганни ветрове оставиха без ток хиляди домакинства в Полша и Чехия
Отвъд границите: Теодора Маника: Трябва да се проверява прогнозата за времето
"Отвъд границите": Теодора Маника: Трябва да се проверява прогнозата за времето